calo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

calo Aksara Jawa: (ca)ꦭꦺꦴ (lo) krama/ngoko

  1. bangsaning impun.








Kata kunci/keywords: arti calo, makna calo, definisi calo, tegese calo, tegesipun calo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org