calon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

calon
Lingga:krama/ngoko

  1. bakal, kang babal dadi utawa kanggo;
  2. êngg pangantèn wadon;








Kata kunci/keywords: arti calon, makna calon, definisi calon, tegese calon, tegesipun calon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org