camara

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

camara Aksara Jawa: (ca) (ma) (ra)

Kacocogna karo cêmara.







Kata kunci/keywords: arti camara, makna camara, definisi camara, tegese camara, tegesipun camara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.