cambuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cambuk Aksara Jawa: (ca)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. êngg sambuk.








Kata kunci/keywords: arti cambuk, makna cambuk, definisi cambuk, tegese cambuk, tegesipun cambuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.