cambur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cambur Aksara Jawa: (ca)ꦩ꧀ (m)ꦧꦸ (bu) (r) krama/ngoko

  1. êngg cambor, campur.







Kata kunci/keywords: arti cambur, makna cambur, definisi cambur, tegese cambur, tegesipun cambur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.