came

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

came Aksara Jawa: (ca)ꦩꦺ (me)

  1. êngg pc sêmune kaya arêp ...







Kata kunci/keywords: arti came, makna came, definisi came, tegese came, tegesipun came

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.