canda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

canda Aksara Jawa: (ca)ꦤ꧀ (n) (da)

  1. (Kw) têmbang, kidung.








Kata kunci/keywords: arti canda, makna canda, definisi canda, tegese canda, tegesipun canda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.