candu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

candu krama/ngoko

  1. kênthêlaning têmbako lsp. sing plikêt;
  2. apyun;








Kata kunci/keywords: arti candu, makna candu, definisi candu, tegese candu, tegesipun candu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.