canela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

canela Aksara Jawa: (ca)ꦤꦺ (ne) (la)

  1. Cithakan:Prt krama/ngoko bangsaning kasut, sêlop bludru.








Kata kunci/keywords: arti canela, makna canela, definisi canela, tegese canela, tegesipun canela
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org