cangkingan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cangkingan
Lingga: (cangking)

  1. barang-barang sing dicangking;
  2. pawèwèh sing minangka olèh-olèh.







Kata kunci/keywords: arti cangkingan, makna cangkingan, definisi cangkingan, tegese cangkingan, tegesipun cangkingan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.