cangkir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cangkir Aksara Jawa: (ca) (ng)ꦏꦶ (ki) (r) krama/ngoko

  1. wadhah wedang lsp. sing arêp diombe.







Kata kunci/keywords: arti cangkir, makna cangkir, definisi cangkir, tegese cangkir, tegesipun cangkir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.