Menyang kontèn

cangklung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cangklung Aksara Jawa: ꦕꦁ (cang)ꦏ꧀ꦭꦸꦁ (klung)

krama/ngoko

  1. tangané diulur maju (kaya yèn arep ngranggèh).


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cangklung, makna cangklung, definisi cangklung, tegese cangklung, tegesipun cangklung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.