cao

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cao Aksara Jawa: (ca)ꦲꦺꦴ (o)

  1. Cithakan:T krama/ngoko araning ombèn-ombèn (tètès dicampur banyu nganggo ampas).








Kata kunci/keywords: arti cao, makna cao, definisi cao, tegese cao, tegesipun cao
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.