caos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

caos êngg pc

krama
Krama caos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tungguk;

  1. êngg krama/ngoko sowan marang dhêdhuwurane;
  2. ki cawis;








Kata kunci/keywords: arti caos, makna caos, definisi caos, tegese caos, tegesipun caos
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org