capa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

capa Aksara Jawa: (ca) (pa)

  1. (Snk) (Kw) gêndhewa.







Kata kunci/keywords: arti capa, makna capa, definisi capa, tegese capa, tegesipun capa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.