capala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

capala (Snk) (Kw)

  1. rongèh, sigrak;
  2. nêpsu;








Kata kunci/keywords: arti capala, makna capala, definisi capala, tegese capala, tegesipun capala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.