caplak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

caplak Aksara Jawa: (ca)ꦥ꧀ꦭ (pla)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. bangsaning tuma asu.








Kata kunci/keywords: arti caplak, makna caplak, definisi caplak, tegese caplak, tegesipun caplak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.