caring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

caring êngg krama/ngoko

  1. padhang, têrang;
  2. têrang (udane lèrèn);
  3. dhedhe.








Kata kunci/keywords: arti caring, makna caring, definisi caring, tegese caring, tegesipun caringBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org