cariyos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cariyos

krama
Krama cariyos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. carita;
  2. kandha.







Kata kunci/keywords: arti cariyos, makna cariyos, definisi cariyos, tegese cariyos, tegesipun cariyos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.