carmin

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

carmin Aksara Jawa: [[ꦕrmiꦤ꧀| (ca)rmi (rmi)ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Kw) pangilon.







Kata kunci/keywords: arti carmin, makna carmin, definisi carmin, tegese carmin, tegesipun carmin

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.