caru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

caru Aksara Jawa: (ca)ꦫꦸ (ru)

  1. (Snk) (Kw) sajèn, korban;








Kata kunci/keywords: arti caru, makna caru, definisi caru, tegese caru, tegesipun caru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.