cas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cas Aksara Jawa: (ca)ꦱ꧀ (s)

  1. pc katêranganing mancas;








Kata kunci/keywords: arti cas, makna cas, definisi cas, tegese cas, tegesipun cas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org