cas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cas Aksara Jawa: ꦕꦱ꧀

  1. pc katêranganing mancas;








Kata kunci/keywords: arti cas, makna cas, definisi cas, tegese cas, tegesipun casBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cas&oldid=102255"