Menyang kontèn

cat

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cat Aksara Jawa: (ca)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. katerangan lepasing wektu sakeplasan;







Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran [ id ]

cat (plural: cat-cat; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah) /ꦕꦠ꧀/ /ꦕꦺꦠ꧀/

  • bahan kanggo ngélir (isa barang cair, kéntél, utawa tépung):

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

cat /ꦏꦺꦠ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cat, makna cat, definisi cat, tegese cat, tegesipun cat