cat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cat Aksara Jawa: ꦕꦠ꧀ krama/ngoko

  1. katêrangan lêpasing wêktu sakêplasan;








Kata kunci/keywords: arti cat, makna cat, definisi cat, tegese cat, tegesipun catBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org