Menyang kontèn

cato

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cato Aksara Jawa: (ca)ꦠꦺꦴ (to)

  1. êngg
    Kacocogna karo catu II.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cato, makna cato, definisi cato, tegese cato, tegesipun cato

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.