caya-murcaya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

caya-murcaya Aksara Jawa: [[ꦕꦪꦩꦸrcaꦪ| (ca) (ya)ꦩꦸ (mu)rca (rca) (ya)]]

  1. dadya caya-murcaya (Kw) minangka dadi tandhaning panuwun.








Kata kunci/keywords: arti caya-murcaya, makna caya-murcaya, definisi caya-murcaya, tegese caya-murcaya, tegesipun caya-murcaya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org