ceda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ceda Aksara Jawa: ꦕꦺ (ce) (da)

  1. (Kw) cacad;








Kata kunci/keywords: arti ceda, makna ceda, definisi ceda, tegese ceda, tegesipun ceda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.