ceda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ceda Aksara Jawa: ꦕꦺꦢ

  1. (Kw) cacad;








Kata kunci/keywords: arti ceda, makna ceda, definisi ceda, tegese ceda, tegesipun cedaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org