cêkak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka cekak)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cêkak Aksara Jawa: ꦕꦼ () (ka)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. ora landhung, ora dawa;








Kata kunci/keywords: arti cêkak, makna cêkak, definisi cêkak, tegese cêkak, tegesipun cêkak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.