ceko

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ceko Aksara Jawa: ꦕꦺ (ce)ꦏꦺꦴ (ko) krama/ngoko

  1. bengkong ora kêna dijêjêgake tmr. tangan.








Kata kunci/keywords: arti ceko, makna ceko, definisi ceko, tegese ceko, tegesipun ceko
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.