cere

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cere krama/ngoko

  1. (utawa ceremende) araning kewan bangsaning coro cilik;
  2. nistha, asor, arahan.








Kata kunci/keywords: arti cere, makna cere, definisi cere, tegese cere, tegesipun cereBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org