cig

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cig pc

  1. êngg ayo rikat;
  2. hus! (nggusah asu).







Kata kunci/keywords: arti cig, makna cig, definisi cig, tegese cig, tegesipun cig

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.