Menyang kontèn

ciha-ciha

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ciha-ciha Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci) (ha)ꦕꦶ (ci) (ha)
Lingga: (ciha)

  1. (Kw) cikrak-cikrak (semu sesumbar)
    Kacocogna karo ciya.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ciha-ciha, makna ciha-ciha, definisi ciha-ciha, tegese ciha-ciha, tegesipun ciha-ciha

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.