cilaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cilaka Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci) (la) (ka) krama/ngoko

  1. nandhang sangsara (kojur), ora bêgja;








Kata kunci/keywords: arti cilaka, makna cilaka, definisi cilaka, tegese cilaka, tegesipun cilaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.