Menyang kontèn

cilomotane

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

cilomotané Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci)ꦭꦺꦴ (lo)ꦩꦺꦴ (mo)ꦠ꧀ꦠ (tta)ꦤ꧀ꦤꦺ (nné)
Lingga: (clomot)

  1. pc cilaka!


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti cilomotane, makna cilomotane, definisi cilomotane, tegese cilomotane, tegesipun cilomotane

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.