cim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cim Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. êngg cèp, dhèp.








Kata kunci/keywords: arti cim, makna cim, definisi cim, tegese cim, tegesipun cim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.