cingklok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cingklok Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci) (ng)ꦏ꧀ꦭꦺꦴ (klo)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. lêkokaning sikil saburining dhêngkul.








Kata kunci/keywords: arti cingklok, makna cingklok, definisi cingklok, tegese cingklok, tegesipun cingklok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.