cintya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cintya Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci)ꦤ꧀ (n)ꦠꦾ (tya)

  1. (Kw) ayu, endah.








Kata kunci/keywords: arti cintya, makna cintya, definisi cintya, tegese cintya, tegesipun cintya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org