cipta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cipta krama/ngoko

  1. digagas, digambar-gambar ing sajroning angên-angên;
  2. pangarêp-arêp, pêpenginan ing sajroning ati;







Kata kunci/keywords: arti cipta, makna cipta, definisi cipta, tegese cipta, tegesipun cipta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.