cirit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cirit Aksara Jawa: ꦕꦶ (ci)ꦫꦶ (ri)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) têlèk;








Kata kunci/keywords: arti cirit, makna cirit, definisi cirit, tegese cirit, tegesipun cirit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.