clamit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

clamit Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭ (cla)ꦩꦶ (mi)ꦠ꧀ (t)

  1. êngg kumêcêr, kêpengin bangêt.








Kata kunci/keywords: arti clamit, makna clamit, definisi clamit, tegese clamit, tegesipun clamit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.