Menyang kontèn

clana panjèn-panjèn

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

clana panjèn-panjèn Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭ (cla) (na) (pa)ꦚ꧀ꦗꦺ (njè)ꦤ꧀ꦥ (n pa)ꦚ꧀ꦗꦺ (njè)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (clana)

  1. êngg kathok cendhak tekan ing dhengkul, ing dhengkul nganggo benik.


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti clana panjèn-panjèn, makna clana panjèn-panjèn, definisi clana panjèn-panjèn, tegese clana panjèn-panjèn, tegesipun clana panjèn-panjèn

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.