clap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

clap Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭ (cla)ꦥ꧀ (p)

  1. pc plas! (lunga lsp. rêrikatan);;
Kacocogna karo kêclap.








Kata kunci/keywords: arti clap, makna clap, definisi clap, tegese clap, tegesipun clap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.