cling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cling Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭꦶꦁ

  1. pc cring (swaraning dhuwit dithinthing)








Kata kunci/keywords: arti cling, makna cling, definisi cling, tegese cling, tegesipun clingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org