cling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

cling Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭꦶ (cli) (ng)

  1. pc cring (swaraning dhuwit dithinthing)








Kata kunci/keywords: arti cling, makna cling, definisi cling, tegese cling, tegesipun cling
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.