cling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cling Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭꦶ (cli) (ng)

  1. pc cring (swaraning dhuwit dithinthing)







Kata kunci/keywords: arti cling, makna cling, definisi cling, tegese cling, tegesipun cling

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.