clor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

clor Aksara Jawa: ꦕ꧀ꦭꦺꦴ (clo) (r)

Kacocogna karo cêlor.








Kata kunci/keywords: arti clor, makna clor, definisi clor, tegese clor, tegesipun clor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.