cocor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cocor krama/ngoko

  1. cucuk sing njêbèbèh (bèbèk lsp);
  2. pojoking payon omah
Kacocogna karo
  • sosor.







Kata kunci/keywords: arti cocor, makna cocor, definisi cocor, tegese cocor, tegesipun cocor

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.