cod

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

cod Aksara Jawa: ꦕꦺꦴꦢ꧀ krama/ngoko

  1. araning manuk.








Kata kunci/keywords: arti cod, makna cod, definisi cod, tegese cod, tegesipun codBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org