cod

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cod Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. araning manuk.







Kata kunci/keywords: arti cod, makna cod, definisi cod, tegese cod, tegesipun cod

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.