cod

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

cod Aksara Jawa: ꦕꦺꦴꦢ꧀ krama/ngoko

  1. araning manuk.








Kata kunci/keywords: arti cod, makna cod, definisi cod, tegese cod, tegesipun codBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=cod&oldid=101391"