cog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

cog Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦒ꧀ (g)

  1. utawa dicogi







Kata kunci/keywords: arti cog, makna cog, definisi cog, tegese cog, tegesipun cog

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.