Menyang kontèn

coklakan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

coklakan Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦏ꧀ꦭ (kla)ꦏ꧀ꦏ (kka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (coklak)

  1. êngg luwangan sing arep ditanduri, tanjan.


Kacocogna karo







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti coklakan, makna coklakan, definisi coklakan, tegese coklakan, tegesipun coklakan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.