coklat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

coklat Aksara Jawa: ꦕꦺꦴꦏ꧀ꦭꦠ꧀ krama/ngoko

  1. soklat.








Kata kunci/keywords: arti coklat, makna coklat, definisi coklat, tegese coklat, tegesipun coklatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=coklat&oldid=102585"