coklat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

coklat Aksara Jawa: ꦕꦺꦴꦏ꧀ꦭꦠ꧀ krama/ngoko

  1. soklat.








Kata kunci/keywords: arti coklat, makna coklat, definisi coklat, tegese coklat, tegesipun coklatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org