col

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

col Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co)ꦭ꧀ (l)

  1. êngg ora racak pambagene;;
Kacocogna karo gecol.








Kata kunci/keywords: arti col, makna col, definisi col, tegese col, tegesipun col
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.