coma

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

coma Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co) (ma)

  1. êngg mung.







Kata kunci/keywords: arti coma, makna coma, definisi coma, tegese coma, tegesipun coma

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.