coma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

coma Aksara Jawa: ꦕꦺꦴ (co) (ma)

  1. êngg mung.








Kata kunci/keywords: arti coma, makna coma, definisi coma, tegese coma, tegesipun coma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.